Promosi Coway di MyCowayWater

Promosi Coway di MyCowayWater

 

Promosi Coway

Promosi Best Value Deals:

  1. Diskaun 10% untuk semua produk Coway untuk pembelian secara tunai/ansuran kad kredit.
  2. Diskaun RM100 untuk yuran pendaftaran bagi pakej sewa beli.

Promosi Khas : Jadi 30 pelanggan terawal MyCowayWater dan anda layak untuk menerima hadiah/diskaun tambahan daripada kami. Nak tahu apa? Hubungi kami segera di 013 2600116.

Harga Promosi

 

Villaem – RM3420 (Jimat RM380)
Petit – RM3330 (Jimat RM370)
Neo – RM3195 (Jimat RM355)
Sally – RM3960 (Jimat RM440)
Core – RM4140 (Jimat RM460)

Sekarang masa terbaik untuk anda memiliki Coway. Dapatkan penjimatan sehingga RM460!

p/s: harga di atas belum termasuk promosi khas daripada MyCowayWater.

Promosi MyCowayWater

KENAPA COWAY?

✔Percuma pemasangan, servis setiap 2 bulan, pertukaran filter dan warranti.
✔ Mudah. Air panas dan sejuk yang sentiasa ada untuk kegunaan anda.
✔ Selamat. “Safety lock” untuk menghindar daripada sebarang kemalangan.
✔ Kualiti air dijamin. Mengguna pakai sistem teknologi tapisan air yang mendapat pengiktirafan Gold Seal daripada WQA.
✔ Kemudahan sewa tanpa guarantor. Atau beli melalui tunai / ansuran kad kredit 0% sehinggan 36 bulan.
✔ Trusted brand by Readers Digest.
✔ Number 1 Water Specialist in Malaysia.

Apa kata pengguna Coway?

“Mudahnya bila ada Coway! Air bersih, tiada lagi rasa klorin. Nak sejuk atau penas, bila-bila masa boleh. Sebelum ni penat, asyik nak tadah air. Nak buat air panas untuk suami pun mudah. Tak perlu lagi menjerang air. ”

–  Puan Zaleha Pelanggan Coway. 

Kenapa beli di MyCowayWater?

MyCowayWater merupakan ejen rasmi Coway. Kami telah membekalkan produk Coway ke seluruh Malaysia, dari Kuala Lumpur hingga ke Kedah. Kami menjanjikan servis yang pantas, mudah dan amanah. MyCowayWater menjanjikan layanan yang terbaik untuk setiap pelanggan kami. Itu jaminan kami! Lihat sendiri testimoni pelanggan kami.

Testimoni Coway

Testimoni Coway

Testimoni Coway

Testimoni Coway

Testimoni Coway

Testimoni Coway

Berminat? Mempunyai pertanyaan? Sila Hubungi/SMS/whatsapp 

013 2600 116 – Azril Coway

                      013 260 0116 – Azril Coway

                      013 260 0116 – Azril Coway

atau isi borang di bawah dan saya akan hubungi anda dengan segera.

Sila like Facebook MyCowayWater untuk mengetahui promosi terbaru kami.





Nama

No.HP/Whatsapp

Mesej

 

Fields marked with an * are required

Find us on Facebook

 

This Post Has 8 Comments

  1. RM400 tu memang jimat sangat…

  2. Pindah rumah nanti boleh la pasang.

  3. Banyaknya pilihan. Ada harga promosi pula tu. Siapa yang belum ada penapis air, wajiblah rembat peluang yang ada ini.

  4. macam best juga tawaran ini..penjimatan yang terbaik

  5. Memang kena beli time promosi kan..baru menjimatkan wang poket

  6. saya berminat untuk membeli coway water filter. saya tinggal di ttdi.

    1. terima kasih kerana berminat dengan coway. 🙂

      Puan boleh isi form ini, dan saya akan hubungi puan secepat mungkin. Atau puan boleh hubungi saya terus di 0194312048 (call/sms/whatsapp)

Leave a Reply